dijous, 31 d’octubre del 2013

El programa Prezi

A l'assignatura de GTIC, en Jordi Simón, ens va explicar que era el Prezi. Aquest, és un concepte revolucionari per fer presentacions. És visualment impactant, interactiu, i sobretot, no es basa en una sequència lineal com el Power Point o similars, sino que es basa en les idees i en la interconexió que hi ha entre elles.

Tal i com diu Vikipèdia:


Prezi és un un programa de presentacions per explorar i compartir idees sobre un llenç virtual basada en la informàtica en núvol (programari com a servei). Prezi es distingeix per la seva interfície d'usuari amb zoom, que permet als usuaris disposar d'una visió més apropada o més allunyada de la zona de la presentació. Prezi permet als usuaris visualitzar i navegar a través de la informació dins d'un espai 2,5D.

Un gestor de continguts de TED diu que d'aquest sistema el següent: “Prezi està contribuint a la reivenció de l'art de les presentacions. Adéu al pensament unidimensional. Benvinguts al poder de la interconexió, la flexibilitat i la sorpresa de lo inesperat".

Tot i això, s'ha de dir que Prezi és col·laboratiu, és a dir, que pot haver varis usuaris treballant de forma simultània sobre una mateixa presentació. És necessari afegir que existeixen diferents versions: la gratuïta d'us personal, la gratuïta d'àmbit educatiu i unes altres tres de pagament, amb diferents quotes anuals i avantatges.

Per començar a utilitzar aquest programa, en Jordi ens va proposar fer un Prezi sobre la família, i cadascú va fer-lo a la seva manera. Per mi la família és un equip, un equip que s'ajuda , s'estima i es recolça per tirar endavant.

Jo en el meu Prezi he volgut posar el que per mi i  per aquest grup de persones és la família.



Personalment considero que és una bona eina per treballar i per fer presentacions en exposicions orals d'una manera entenedora i eficaç.

Espero que us agradi.