dimecres, 2 d’octubre del 2013

Un bon comunicador

Ahir, a l'assignatura de COED, la Rosa Soler ens va fer escriure en un full qui era per nosaltres un bon comunicador i perquè.

Jo vaig escollir en Pep Guardiola ja que penso que és un bon comunicador perque explica amb tranquil·litat i serenitat els seus arguments, uilitza altres metodologies per expressar-se com una comunicació no verbal coherent, al mateix temps que és directe i molt clar en les seves explicacions. A més a més domina moltes llengües, per la qual cosa pot ser un bon comunicador amb diferents registres.

Una de les coses importants que es va dir a classe és que ser un bon comunicador no és una ciència quantitativa sinó qualitativa.

Més endavant, la Rosa ens va dir que poc a poc aniriem aprenent els requisits que ha de tenir un bon comunicador, i que a finals del semestre hauriem de fer un treball sobre aquests requisits.

Em va semblar una classe molt interessant ja que vam poder veure molts comunicadors, uns més bons que d'altres (i segons el criteri de cadascú) i els vàrem poder analitzar exhaustivament.

Per vosaltres, qui és un bon comunicador i per què?