dimarts, 29 d’octubre del 2013

El camí dels records.

Ja fa més de tres semanes, la Roser Rahola ens va proposar un treball sobre el Land Art i l'Art Conceptual. Primer ens va posar un vídeo per agafar idees i després per grups de tres vem començar a crear la nostra història.

El nostre grup, la Carla Oliva, l'Adrià Soriano i jo, el tema de la nostra obra, anomenada era la perduració dels records d'una persona molt especial, l'àvia. Els nèts, fan un recorregut per tots aquells espais que els hi recordava a ella amb el símbol de la rosa. Apart d'aquesta, també podem veure altres simbols que els hi recorden a l'àvia com l'estrella del final del vídeo, les fulles, les petxines i la sorra tant del parc com de la platja.

Vem passar moments tan divertits com més tranquils alhora de la gravació, però tot s'ha de dir, que ens ho vem passar molt bé.

Tant la Carla, l'Adrià i jo creiem que va ser una experiència molt gratificant tant alhora de fer el treball com el vídeo.

Ahir, va ser el dia que vem haver de exposar el nostre treball davant de tota la classe, i ens va agradar molt ensenyar el que havíem fet durant feia bastant temps.

Espero que us agradi.