dimarts, 15 d’octubre del 2013

Sir Ken Robinson

Avui, hem vist el vídeo de Sir Ken Robinson: "Las escuelas matan la creatividad", una persona que considero que és un comunicador eficaç per la manera de com comunica, l'humor que desperta al públic, manera com s'expressa i els recursos que utilitza.

Aquí us mostro el vídeo per que el pogueu disfrutar:


Hem estat debatint a classe sobre Ken Robinson, dient si era un bon comunicador o no. Les conclusions que hem extret quan hem estat parlant que havia de tenir un bon comunicador han estat les següents:

· S'ha de tenir un discurs estructurat gràcies a un guió que s'ha treballat previament.

· Fluïdesa a l'hora de parlar.

· Tenir sentit del humor (ell esriu d'ell mateix posant exemples de la seva vida).

· Fa servir l'humor per captar l'atenció del públic.

· Utilitzar molt els exemples perque el públic entengui millor el que volem expressar.

· L'expressió corporal és molt important per fer un discurs i ha d'acompanyar el discurs oral fent-lo més potent.

· S'ha de tenir un gran coneixement o almenys haver-te informat previament sobre el tema que has de parlar en un discurs.

· Utilitzar amb el públic el feed-back.

Després d'haver treballat força a la classe quins trets ha de tenir un bon comunicador, penso que és molt important seguir tots els passos ja que per fer un discurs que agradi als demés una de les principals característiques que has de tenir és humor per captar rapidament l'atenció del públic i sobretot ser espontani amb tot allò que dius. La persona que fa un discurs ha d'intentar sempre no avorrir al públic i per tant ha de buscar temes que siguin entretinguts i gens feixucs.