dissabte, 19 d’octubre del 2013

El bloc dels nens i nenes de la cuca fera

Avui en dia, hi ha un munt de blocs a internet i cadascun és d'un tema diferent. A l'assignatura de GTIC, en Jordi Simón, ens ha proposat analitzar un bloc d'educació infantil. 

He escollit "El bloc dels nens i nenes de la cuca fera", un bloc en que les mestres van penjant fotografies i videos dels nens i texts en el que expliquen que s'ha fet aquell dia. Els nens i nenes també aporten comentaris i entre tots escolleixen les imatges que volen posar en el bloc i el seu respectiu text. 

Considero que fer un bloc en una escola és molt interessant ja que tan els alumnes com els pares poden veure el que s'ha fet a classe o en una activitat (com excursió) i és una manera d'ensenyar als pares el que ha fet el seu fill/a i fer-los participar. 

Té una doble funció, ja que serveix tan per donar i rebre informació, com per anar introduïnt als nens en les noves tecnologies com a mitjà de comunicació, fent que s'acostumin a aportar informació mitjançant les noves tecnologies. 

Tanmateix, el fet de que els mestres presentin la feina que fan amb els nens pot portar que altres professionals també puguin agafar idees i desprès aplicar-les a les seves aules. Compartir informació sempre ens fa créixer com a professionals. 

Aquí us deixo la web del blog, espero que us agradi. 

                                          http://blocs.xtec.cat/infantslacucafera/