dijous, 7 de novembre del 2013

Què és un wiki?

A l'assignatura de GTIC, en Jordi ens ha explicat que eren els Wikis i en petits grups n'hem fet un. L'objectiu d'avui ha sigut treballar amb els Wikis, comprendre el seu potencial educatiu com a eina col·laborativa, saber-ne la utilitat en el camp de l’educació i saber diferenciar correctament un bloc d’un wiki.

Tal i com diu la Viquipèdia:

Un wiki és un lloc web col·laboratiu, que pot ser editat des del navegador pels usuaris. Els usuaris d'un wiki poden d'aquesta manera crear, modificar, enllaçar i esborrar el contingut d'una pàgina web, de forma interactiva, fàcil i ràpida. Un dels wikis més coneguts és la Wikipedia.

El nostre grup format per la Carla Oliva, la Sandra Pujol i jo hem creat un wiki que tracta sobre una illa grega, Santorini. Hem explicat una mica la seva història, quines són les excursions més importants que els turistes fan quan van allà i quines són les platges més importants i més boniques d'aquesta illa. 

Us deixo aquí la web, espero que us agradi i que us sigui d'interès.

unviatgeasantorini.wikispaces.com

M'ha agradat molt posar en pràctica aquest wiki per saber com s'utilitza i per utilitzar-ho més endavant per com una eina més per formar.

Espero que us agradi i us sigui del vostre interès.