diumenge, 17 de novembre del 2013

Els diferents tipus de Power Point

A l'assignatura de GTIC, en Jordi Simón ens ha explicat els diferents tipus de Power Point. 

Les presentacions estan formades per diapositives i compostes per objectes, transicions i accions. Els primers són aquells textos i imatges que incorporem dins de les diapositives. Les diapositives són l'eix central dels programes de creació de presentacions on hi col·loquem lliurament els objectes com ara: textos, vídeos, imatges, etc. Les transicions són els efectes visuals o les audicions que afegim a les diapositives, i per últim, les accions són els efectes que volem posar a un text o imatge, és a dir, perquè aparegui abans o després. 

Els Power Points que ens ensenyen a l'escola són els tradicionals. També hi ha un altre tipus de presentació, anomenada d'ús creatiu i multimedial. 

Per obtenir més informació dels diferents tipus de Power Point us mostro un apartat del blog del meu professor, en Jordi, que és molt interessant i tracta sobre els tipus de Power Point. Espero que us serveixi de profit. 

Webgrafia:

M'ha ajudat a complentar tot el text l'apartat del blog "Welcome to Power Point" d'en Jordi Simón: http://gestioinformacioeducacio.blogspot.com.es/2012/10/les-presentacions-leducacio.html

http://pers.blanquerna.url.edu/jordisimon/doc1302a.pdf