dimarts, 17 de desembre del 2013

Un bon comunicador: Eduard Punset

Avui el nostre grup format per la Carla Oliva, la Laura Puertas, la Paula Sardà, l'Adrià Soriano, la Mónica Tamayo i jo hem presentat qui és per nosaltres un bon comunicador. En aquest cas, hem escollit l'Eduard Punset.

Aquest treball consistia en seguir un comunicador durant dos mesos; Octubre i Novembre per mitjà del twitter, el facebook, etc.

La nostra eina per presentar el nostre treball ha sigut mitjançant un bloc i després les noticies que ens han interessat més les hem posat en diferents programes informàtics. Les notícies d'octubre les hem posat en un Google Sites i després les del novembre en un Power Point. Finalment, vam agafar les notícies més destacades de cada mes i les vam posar en un programa de Youtube.

Aquí us mostro tot el que hem utilitzat per realitzar el treball:



Les notícies interessants de novembre:


Les notícies més destacades d'octubre i de novembre:



Personalment, m'ha agradat molt fer aquest treball perque considero que ens hem dedicat molt a seguir-lo vía moltes xarxes socials,  i això requereix temps i esforç. El nostre objectiu era mostrar-vos totes les notícies que hem recollit al llarg de dos mesos de semestre. Recomano que si us agrada L'Eduard Punset com a bon comunicador, en el nostre bloc hi ha moltes notícies que us podrien interessar.