dimarts, 17 de desembre del 2013

Exposicions d'identitat de territori

Avui ha estat l'última classe tan de GTIC com de COED per fer les exposicions d'identitat de territori. Han fet aproximadament unes trenta exposicions al llarg d'un mes i cada una m'ha transmès un sentiment diferent. Algunes m'han semblat molt interessants i d'altres més avorrides perque no m'agradava el tema del qual estaven parlant.

Totes les parelles que hem fet l'exposició, el que haviem de aconseguir era captar l'atenció del públic i mitjançant les imatges i els vídeo emocionar l'espectador.

Tan la Rosa Soler com en Jordi Simón cada dia que hem presentat exposicions ens han anat millorant alguns aspectes per les exposicions següents, com el volum de la veu, millorar les imatges per emocionar al públic, mirar si ens va millor posar el vídeo al principi o al final, etc.

Fer aquesta exposició ha servit per pràcticar les exposicions orals ja que en el nostre treball haurem de parlar sempre davant de gent i sobretot davant dels teus alumnes, també perdre la vergonya i mostrar el que realment has treballat previament.